Daime ceremonies op Kreta

Volg Reset & Match

U kunt Reset & Match volgen via Facebook en LinkedIn.


Impressie


Daime ceremonies op Kreta

van zaterdag 4 april tot en met dinsdag 7 april 2020

Aanvang: 04.04.2020 — 12:00 uur
Einde: 07.04.2020 — 12:00 uur
Prijs: € 450,= voor niet leden van Ontmoeting met Jezelf, leden van Ontmoeting met Jezelf betalen € 395,=
Locatie: Kroussonas, Kreta, Griekenland
Plaats: Kroussonas, Kreta, Griekenland
Website:


Van zaterdag 4 april tot en met dinsdag 7 april 2020.

Reset & Match nodigt je uit om Daime te drinken op Kreta. Op een adembenemende locatie, hoog in de bergen (750 m).  Op het landgoed van Maria, die haar restaurant met gastenverblijf exclusief voor ons openstelt. Zodat we in alle rust geraakt en ontroerd kunnen worden. Door het weergaloze uitzicht. Door de fantastische energie. Door de adelaars en hun nest, vrijwel naast de deur. Door de geur van bloemen en kruiden. Door het (h)eerlijke eten. Door het (haard-)vuur en de sterrenpracht. Maar bovenal:
door de Daime.

Je verblijft en overnacht op het landgoed. De eenvoudige maar sfeervolle gastenverblijven zijn authentiek Kretaans ingericht. Het uitzicht is fenomenaal. Het eten is puur natuur, overheerlijk en met klasse bereid door Maria, die landelijke bekendheid geniet als topkok en kruidenkenner. In de omgeving kun je heerlijk wandelen. Bijvoorbeeld naar het nabijgelegen vrouwenklooster Agio Irina met haar prachtige tuinen, of over de oudste bergpaden van Kreta. Dit is een droomreis van grote hoogte.

De basisprijs voor deze Daime reis is € 450-.  Voor leden van OMJ € 395,-. Bij de prijs inbegrepen is vervoer van en naar vliegveld Heraklion, verblijf op de berg inclusief 3 overnachtingen, eten, drinken en 2 Daime ceremonies. Goedkope extra overnachtingen mogelijk in Reset & Match landhuis in Kokkini Hani (slechts € 30,- inclusief ontbijt p.p.p.d.).
Exclusief vliegticket. 

Dit bied je de vrijheid om zelf je vertrek- en aankomstdatum vast te stellen, Kreta verder te verkennen.


< Terug naar overzicht