Workshop "Kinderen van Nu, hoe ga ik daarmee om?"

Volg Reset & Match

U kunt Reset & Match volgen via Facebook en LinkedIn.


Workshop

Kinderen in deze tijd opvoeden is lang niet makkelijk. De kinderen van nu staan anders in het leven.
Let op: deze workshop is verplaatst van 26 naar 30 juni.


Aanvang: 30.06.2019 — 10:00 uur
Einde: 30.06.2019 — 16:30 uur
Prijs: € 85,-
Locatie: Centrum Nieuwste Tijd, Nieuwstraat 17-19
Plaats: Purmerend
Website: http://www.nieuwstetijd.nl


Kinderen in deze tijd opvoeden is lang niet makkelijk. De kinderen van nu staan anders in het leven. Ze zijn zelfbewust en door middel van uitspraken en handelingen proberen ze ons iets duidelijk te maken. Dat dit meer vanuit een intuïtieve dan een verstandelijke beredeneerde kant komt is vaak voor ouders, opvoeders en leraren lastig te begrijpen. Het gevolg?
Kinderen voelen zich onbegrepen en kunnen dit onbegrip uiten in lichamelijke of psychische klachten zoals bijvoorbeeld faalangst, ADHD, allergieën, eczeem maar ook woedeaanvallen. Al snel wordt dan een etiket 'probleemkind' opgeplakt terwijl met een beetje begrip van deze 'andere' kant veel problemen kunnen worden voorkomen, mbv de reversie methode.

Elke ouder wil dat zijn kind gelukkig is. Vooral in moeilijke tijden wil je het met alle liefde fijner en makkelijker maken voor je kind. En als ouder ben je bereid om daar veel voor te doen of te laten.

Kinderen hebben hun eigenwijze om dingen te doen en ons dingen te laten zien. Door het kind te zien in wie het werkelijk is en tijd en aandacht nemen om te kijken wat het kind vertelt of laat zien kan er al veel duidelijk worden wat het kind ons wil vertellen.

Soms is het iets in het gedrag van kinderen waar de ouder of het kind zelf last van heeft. Kinderen fungeren als spiegel voor de ouder en verzorger. Wat laat jouw kind je zien?

Datum:  zondag 26 mei 2019. Tijd: 10.00 uur - 16.30 uur Kosten: € 85,= , inclusief koffie/thee, iets lekkers. Zelf lunch meenemen.

Workshopleidster: Margriet Rijsenbrij


< Terug naar overzicht