Nieuwste Tijd Dialoog

Volg Reset & Match

U kunt Reset & Match volgen via Facebook en LinkedIn.


Impressie


Nieuwste Tijd Dialoog

In een tijd van grote veranderingen en wereldwijde crises ontdekken veel mensen dat ze via de reguliere media geen, of onbevredigende antwoorden krijgen op hun vragen.

Vanaf januari 2017 vind de dialoogavond op woensdagavond elke 14 dagen plaats.


Aanvang: 01.05.2019 — 20:00 uur
Einde: 01.05.2019 — 22:30 uur
Prijs: € 5,-
Locatie: Centrum Nieuwste Tijd, Nieuwstraat 17-19
Plaats: Purmerend
Website: http://www.nieuwstetijd.nl


In een tijd van grote veranderingen en wereldwijde crises ontdekken veel mensen dat ze via de reguliere media geen, of onbevredigende antwoorden krijgen op hun vragen. Niet voor niets zijn alternatieve nieuwsbronnen, websites en webblogs aan een grote opmars bezig. Dit tot ongenoegen van de gevestigde orde, die sinds jaar en dag over een monopoliepositie heeft beschikt, waarmee we lange tijd dom en onwetend zijn gehouden.

Juist deze turbulente tijd wordt gezien als de periode waarin de sluiers van onwetendheid verwijderd (kunnen) worden. Schatkamers vol onderdrukte kennis gaan open en komen binnen ons bereik. Kennis die vooral in deze tijd van transformatie van groot belang is. Gaan we ten onder aan hebzucht, schaarste en competitie, controle, leugens en bedrog? Of kiezen we voor een wereld van transparantie, overvloed, vrijheid en liefde? Wij staan voor grote keuzes.

Centrum Nieuwste Tijd wil een actieve en leidende rol spelen in dit bewustwordingsproces.
Wij nodigen iedereen uit die een actieve rol in dit proces wil spelen.
Gespreksleider: Margriet Rijsenbrij


< Terug naar overzicht