cursus: Herontdek je levenspad. Hervind je passie

Volg Reset & Match

U kunt Reset & Match volgen via Facebook en LinkedIn.


Impressie


cursus: Herontdek je levenspad. Hervind je passie

Aanvang: 20.09.2016 — 19:30 uur
Einde: 20.09.2016 — 22:30 uur
Prijs: 200,= voor 6 lessen
Locatie: Centrum, Nieuwste Tijd, Nieuwstraat 17-19
Plaats: Purmerend
Website: http://www.nieuwstetijd.nl


Na een succesvolle start van onze splinternieuwe cursus ‘’Herontdek je levenspad. Hervind je passie.’’, tevens de slogan van Reset & Match, wordt deze met ingang van 20 september op 6 dinsdagavonden opnieuw aangeboden. Het vormt daarmee de essentie van waar we voor staan en waar we voor gaan, samengevat in 2 zinnen.

Herontdekken houdt een belofte in: het duidt op het terug vinden van iets wat we kwijt zijn geraakt, of uit het oog  zijn verloren.

Levenspad: Ken jij je levenspad?  Weet jij waar het naar toe leidt?  Ken jij de belangrijkste thema’s op je pad? Ken je je valkuilen? Je afleidingen? Heeft je pad een doel of ben je doelloos?  Volg je het pad bewust of onbewust? Ken jij je blauwdruk? Kun je die veranderen?

Hervinden:  Het lijkt wel of steeds meer mensen als zombies door het leven gaan, stil, schuw, onzeker, onverschillig en/of teruggetrokken.  Een recordaantal mensen zit aan medicatie en of antidepressiva.  Is het leven zo bedoeld? Zo niet, hoe dan wel? Heeft (je) leven wel een bedoeling? Heb jij een (levens-) missie? En weten we (nog) wat het is: passie voelen voor iets, of iemand, of jezelf?  Gelukkig worden er ook steeds meer mensen wakker.

Passie:  we zijn van plan om deze cursus zo gepassioneerd te brengen dat  de vonken over en weer overslaan en aanslaan. Dat kan bijna niet anders, want we gaan aan de slag  met alles wat ons na aan het hart ligt.  We gaan met een stofzuigertje door vast geslibde aannames en vastgeroeste overtuigingen, door verstopte toegangen en verborgen kanalen.  We gaan met een wekkertje langs bij slapende en sluimerende talenten. We voelen de tranen en proeven de lach.

Het wordt een avontuurlijke, leerzame, doelgerichte, uitnodigende en uitdagende cursus!

Wat ons betreft : de cursus van (en over!) je leven.

Waar: Centrum Nieuwste Tijd,  Nieuwstraat 17-19, Purmerend

Wanneer: Op 6 dinsdagavonden, vanaf 20 september 2016.
De cursus start om 19.30 uur en eindigt om 22.30 uur.

Cursusgeld:  € 200,=   Gespreid betalen mag.


< Terug naar overzicht