Cursus : ‘’Jij durft! Herstel en vergroot je (zelf-)vertrouwen.’’

Volg Reset & Match

U kunt Reset & Match volgen via Facebook en LinkedIn.


Impressie


Cursus : ‘’Jij durft! Herstel en vergroot je (zelf-)vertrouwen.’’

Aanvang: 11.11.2016 — 14:00 uur
Einde: 11.11.2016 — 17:00 uur
Prijs: 200,= Euro voor 6 lessen
Locatie: Centrum Nieuwste Tijd
Plaats: Purmerend
Website: http://www.nieuwstetijd.nl


Margriet Rijsenbrij en Albert Toby gestart in februari 2016 met deze gloednieuwe, praktische en vooral leerzame cursus. Erg handig, in een tijd waarin de lat voor veel mensen steeds hoger komt te liggen.

Op tal van manieren krijg je hulp, tips  en kennis aangereikt waarmee je (zelf-) vertrouwen nieuwe impulsen krijgt. Krachtig en spelenderwijs. We helpen je jezelf te herontdekken en te accepteren zoals je in de basis bent. Van daaruit  werken we verder.

We brengen ongewenste invloeden in kaart, stemmen uit heden en verleden. Bagage die niet meer dient is ballast en mag overboord. Belastende denkpatronen leren we te herkennen, zodat je ze kunt herzien. Saboteer je jezelf? Dan gaan we kijken hoe we dat kunnen veranderen.

Zo gaan we in 6 weken van zwaar naar lichter en licht: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.  We leren hoe openheid en kwetsbaarheid een krachtbron kan zijn i.p.v. een achilleshiel. Daarbij gaan we steeds uit van je eigen wensen en mogelijkheden. Je leert met complimenten om te gaan, ze te ontvangen  en uit te spreken. Een warme douche.

Nieuwe focus.  Bekrachtiging. Visualisatie. Neerzetten.  Ervaren.

Dit is bij uitstek de cursus die je gaat helpen om je  vertrouwen in jezelf, je omgeving en de wereld te vergroten. Ondertussen leer je ook beter te luisteren naar je intuïtie - en dat is mooi meegenomen. Jij durft, met of zonder drempel!

De cursus is onafhankelijk te volgen, maar werkt ook heel goed in combinatie met onze andere cursus ‘’Herontdek je levenspad. Hervind je passie.’’  

 


< Terug naar overzicht