2-daagse workshop "Jij durft! Herstel en vergroot je (zelf-)vertrouwen!

Volg Reset & Match

U kunt Reset & Match volgen via Facebook en LinkedIn.


ImpressieMargriet Rijsenbrij en Albert Toby zijn in februari 2016 met deze gloednieuwe, praktische en vooral leerzame cursus gestart.  Erg handig, in een tijd waarin de lat voor veel mensen steeds hoger komt te liggen.
Deze cursus wordt met ingang van vrijdagmiddag 11 november opnieuw aangeboden.
Als 2-daagse workshop aangeboden op zaterdag 5 en zondag 6 november 2016.

Op tal van manieren krijg je hulp, tips  en kennis aangereikt waarmee je (zelf-) vertrouwen nieuwe impulsen krijgt. Krachtig en spelenderwijs. We helpen je jezelf te herontdekken en te accepteren zoals je in de basis bent. Van daaruit  werken we verder.

We brengen ongewenste invloeden in kaart, stemmen uit heden en verleden. Bagage die niet meer dient is ballast en mag overboord. Belastende denkpatronen leren we te herkennen, zodat je ze kunt herzien. Saboteer je jezelf? Dan gaan we kijken hoe we dat kunnen veranderen.

Zo gaan we in het workshopweekend van zwaar naar lichter en licht: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.  We leren hoe openheid en kwetsbaarheid een krachtbron kan zijn i.p.v. een achilleshiel. Daarbij gaan we steeds uit van je eigen wensen en mogelijkheden. Je leert met complimenten om te gaan, ze te ontvangen  en uit te spreken. Een warme douche.

Nieuwe focus.  Bekrachtiging. Visualisatie. Neerzetten.  Ervaren.

Dit is bij uitstek de workshop die je gaat helpen om je  vertrouwen in jezelf, je omgeving en de wereld te vergroten. Ondertussen leer je ook beter te luisteren naar je intuïtie - en dat is mooi meegenomen. 

JIJ durft, met of zonder drempel!

De workshop is onafhankelijk te volgen, maar werkt ook heel goed in combinatie met onze andere cursus/ workshop ‘’Herontdek je levenspad. Hervind je passie.’’  

 

 


Aanvang: 05.11.2016 — 10:00 uur
Einde: 06.11.2016 — 16:30 uur
Prijs: € 150,-
Locatie: Centrum Nieuwste Tijd, Nieuwstraat 17-19
Plaats: Purmerend
Website: http://www.nieuwstetijd.nl< Terug naar overzicht