Albert Toby

Volg Reset & Match

U kunt Reset & Match volgen via Facebook en LinkedIn.


Impressie


Albert Toby

Albert Toby  was als schaakliefhebber betrokken bij de oprichting van het inmiddels internationaal vermaarde schaaktijdschrift New in Chess. Jarenlang is hij de begeleider geweest van de vijfvoudig wereldkampioen schaken, de Indiër Anand. Sinds 1991 werkt hij als zelfstandig regressie- en reïncarnatietherapeut, tot op de dag van vandaag – naar eigen zeggen een van de mooiste beroepen ter wereld.  Hij geeft  lezingen over diverse maatschappelijke onderwerpen, was woordvoerder voor Jimmy Walter’s ‘’ReOpen9/11’’ en won met ‘’DitKanNietWaarZijn’’ de Frontier Magazine Award, een publieksprijs. Voor NineForNews schrijft hij colums, onder de noemer ‘’De Omgekeerde Wereld’’.

Sinds 2012 leidt hij de wekelijkse Dialoogavond in Soest (om de week in Purmerend) en  is hij medeoprichter en voorzitter van kerkgenootschap ‘’Ontmoeting Met Jezelf ‘’, dat healing ceremonies organiseert  waarbij de van oudsher ‘’heilige’’ Amazonethee Daime wordt gedronken, muziek wordt gemaakt en prachtige liederen worden gezongen.

Samen met  Margriet Rijsenbrij heeft hij Reset & Match opgericht, als paraplu voor hun gezamenlijke activiteiten, waaronder cursussen, dialoogavonden en Daimeceremonies.

Volgend jaar viert hij zijn 25-jarig jubileum als zelfstandig therapeut.