Transformatieprocessen

Volg Reset & Match

U kunt Reset & Match volgen via Facebook en LinkedIn.


Impressie


Transformatieprocessen

Transformatieprocessen

In deze turbulente tijd maken wij allemaal onze eigen transformatieprocessen door. Dit gebeurt zowel op mondiaal, maatschappelijk als persoonlijk niveau. Het ene proces verloopt makkelijker dan het andere. Wanneer wij in deze processen vastlopen, kunnen wij niet verder met de weg welke wij ingeslagen zijn, om het doel wat wij voor ogen hadden te bereiken.
Soms is het belangrijk om samen met een buitenstaander naar deze processen te kijken. Vaak zien we door onze eigen perceptie van een bepaald item onze eigen valkuilen niet en kunnen dan ook niet bij de oplossing komen die binnen handbereik kan liggen, maar waarop we op dat moment geen zicht hebben.

Wanneer wij in een transformatieproces terecht komen heeft dit meestal te maken met het einde van een bepaalde periode in ons leven. Dit kan zowel op maatschappelijk- als op persoonlijk vlak van toepassing zijn.  Alles wat eerst vertrouwd leek, krijgt een andere plek binnen ons leven.
Een transformatieproces kan voor ons aanvoelen alsof we door het oog van de naald gaan, een tijd van bezinning en zelfreflectie. Dit proces kan voor ons aanvoelen als chaos. Niets is meer zoals het was.

Transformatieprocessen zijn een deel van het leven.
Ze zijn een voorwaarde voor onze innerlijke groei.
De tijd waarin wij in deze processen zitten is belangrijk om oude denk- en leefpatronen los te kunnen laten.

Transformatieprocessen vragen vooral om moed en durf.

 

Durf om hulp te vragen, wanneer je vastloopt.
Samen kijken wij naar knelpunten en oplossingen.