Daime ceremonies op Kreta 2020

Daime ceremonies op Kreta 2020

Go Cre@te. Co Cre@te. Go Crete.


   

 

Daime ceremonies Kreta 

We bieden je de mogelijkheid  om op het wonderschone eiland Kreta 2 Daime ceremonies bij te wonen, op een toplokatie! Dit kun je combineren met een verlengd verblijf in het fraaie, vrijstaande  Reset & Match  landhuis in strandplaats Kokkini Hani. Van daar uit kun je Kreta verder verkennen. Gegarandeerd alle ingredienten voor een droomvakantie!

Het basispakket bied je de vrijheid om zelf je vertrek en aankomstdatum vast te stellen:

Je kunt kiezen uit de volgende data:
Zaterdag 4 t/m dinsdag 7 april 2020.
Zaterdag 13 t/m dinsdag 16 juni 2020.
Zaterdag 20 t/m dinsdag 23 juni 2020.
Zaterdag 29 augustus t/m dinsdag 1 september 2020
Zaterdag 26 september t/m dnsdag 29 september 2020

Daime reis:  € 450,- , leden van "Ontmoeting met Jezelf" betalen € 395,- voor deze reis

Inclusief 2 Daime ceremonies op de berg in Kroussonas, inclusief  verblijf, 3 overnachtingen,  eten en vervoer van en naar vliegveld en ceremonieplek.  Elke extra dag in het landhuis Kokkini Hani € 30,- inclusief ontbijt, thee/koffie en drankjes. Elke extra dag op Xatheri (Kroussonas) € 50,= , inclusief alle maaltijden en drankjes.

Exclusief vliegticket.  Amsterdam – Heraklion  (aanbevolen) of  Amsterdam Chania.

Indien gewenst geven we je tips voor het vinden van de goedkoopste vlucht.

Andere vertrekplaatsen dan Amsterdam zijn mogelijk. Touroperators zoals Corendon en Transavia bieden goedkope vluchten. Vroeg boeken aanbevolen. Transavia vliegt vanaf meerder plaatsen in Nederland. 

Vanaf Heraklion ben je binnen een half uur op de plaats van bestemming. Vanaf Chania is het ruim twee uur rijden, (prachtige (bus?)tocht, maar daar kunnen we je niet ophalen). Met Ryan Air kun je goedkoop naar Chania toe vliegen.  Het is ook mogelijk om goedkoop een auto te huren, alleen of met anderen. Ook daarbij kunnen we je helpen. En: de busverbindingen op Kreta zijn uitstekend.

Voor alle ConCre@te vragen:Margriet Rijsenbrij 06-26448230