Lidmaatschap


Vanaf 1 april 2017 hebben wij voor "Ontmoeting met Jezelf" een lidmaatschap ingesteld.
Voordelen van een lidmaatschap leest u hieronder.


Waarom een lidmaatschap voor Ontmoeting met jezelf? 

Meer aanmeldingen betekent ook  veel extra werkzaamheden. Niet alleen op de bühne, maar ook achter de schermen. We doen het graag en met liefde, maar om het aan te kunnen moeten we  verantwoorde keuzes maken. Het klinkt misschien gek, maar de afgelopen jaren hebben we vooral geïnvesteerd om op het punt te komen waar we nu zijn.

Wij beschouwen  onszelf  als pioniers die de Daime de plek willen geven die het volgens ons verdient. De Daime heeft ons veel gebracht  en we geloven in de weldadige en helende werking op lichaam en geest.  Het is een prachtige uitdaging om de continuïteit van Ontmoeting Met Jezelf  Purmerend te waarborgen en in goede banen te leiden.

Met ingang van 1 april 2017 (geen grap, serieus!) gaat het als volgt:

We introduceren het lidmaatschap.  De bijdrage  voor dit lidmaatschap hebben we vastgesteld op € 75,- per persoon per jaar.  Je kunt in 1, 2 of 3 termijnen betalen. 

(Woon je aantoonbaar met  een ander lid (partner/familie etc.) op hetzelfde adres, dan kost een extra lidmaatschapskaart € 25,-)

Kaarten zijn persoonsgebonden.

Samengevat:

1) Leden betalen voortaan  € 65,- (was  € 60,-) + lidmaatschap (€ 75,- per jaar)

2) Niet leden betalen  € 85,-  per ceremonie.  Beperkt aantal plaatsen. Indien vol:

3) Niet leden € 65,- + € 35,- proeflidmaatschap, (geldig voor 4 maanden).

Waarbij als leidraad geldt:

80% van de beschikbare plaatsen reserveren we voor leden. Die krijgen voorrang.

20% van de beschikbare plaatsen reserveren we voor niet leden.

Zijn de plaatsen voor niet leden vol, dan kun je dus overwegen om een proef-lidmaatschap te nemen dat vier maanden geldig is. Dan tel je meteen volwaardig mee als (tijdelijk) lid.

Per saldo vragen we van iedereen wat meer,  al is de verhoging lager naarmate je vaker  komt. Iemand die een keer meedoet,  gaat relatief een stuk meer betalen.  Leden krijgen dus een aanzienlijk grotere kans op deelname.  Bovendien willen we onze leden steeds meer bieden, ook om de onderlinge betrokkenheid te vergroten.  

Leden ontvangen een geplastificeerde lidmaatschapskaart op naam,  met het logo van Ontmoeting Met Jezelf en de geldigheidsduur.

Leden betalen uiteraard een ledenprijs voor de extra evenementen die we organiseren, variërend van het Hemelvaartweekend tot  een OMJ-reis naar Kreta, maar hebben ook gratis toegang (er wordt alleen een kleine bijdrage voor koffie/thee) tot muziekoefenavonden en informatieavonden.