Ontmoeting met Jezelf - Daime ceremonie

Ontmoeting met Jezelf - Daime ceremonie

Per 1 oktober 2019 vinden de Daime ceremonies alleen nog plaats op Kreta.

“Ontmoeting met Jezelf” - Daime ceremonie.

                       

Het Amazone oerwoud in Zuid Amerika staat bekend als de groene long van de aarde.

Een van de wonderen die dit prachtige gebied heeft voortgebracht is een bijzondere drank met buitengewone eigenschappen, de “Daime”. Letterlijk vertaald betekent het “ Geef Mij”. De Daime wordt, net als het in bredere kring bekende ayahuasca, “een plantleraar” genoemd. Het stelt mensen in staat om diepe inzichten te verwerven over de aard van werkelijkheid, spirituele dimensies, genezing en bovenal: zichzelf.

Je zou Daime met recht een natuurlijk “waarheidsserum” kunnen noemen. Het stelt je in staat om diepe reinigingsprocessen aan te gaan op allerlei niveaus: emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel. Door de zuiverende werking en de diepgaande inzichten die mensen tijdens het drinken van Daime kunnen krijgen, staat het ook bekend als heilzaam middel tegen allerlei verslavingen (alchohol, drugs, tabak etc.) en depressies.

De Daime wordt van oudsher gedronken in ceremonieel verband. Daarbij worden spirituele liederen (hinos) ten gehore gebracht, waarbij de teksten vaak gaan over onderwerpen als God, liefde, gezondheid, voorspoed, welzijn en geluk. In de context van de ceremonie krijgen die themaʼs vaak een nieuwe, universele dimensie. Naast de liederen wordt tijdens een ceremonie prachtige muziek gemaakt op een keur van exotische instrumenten, zoals klankschalen, kalimbaʼs, drums en trommels (soms didgeridooʼs of hang drums). Daime stelt je in staat om diepe innerlijke processen aan te gaan.

Reset & Match faciliteert de Daimeceremonies met dankbaarheid. Niet alleen omdat we volmondig geloven in de geneeskrachtige, therapeutische en transformerende werking van de Daime, maar ook omdat we een ieder in de gelegenheid willen stellen om wellicht de mooiste avond van je leven mee te maken. Getuige de vele positieve reacties die we krijgen, kunnen we met een gerust hart stellen dat het voor velen een keerpunt is in hun leven. Een keerpunt ten goede.