Ontmoeting met Jezelf - Daime ceremonie kleine zetting

Ontmoeting met Jezelf - Daime ceremonie kleine zetting

“Ontmoeting met Jezelf “ -  Daime Zomer Specials


We zijn heel verheugd dat we in Purmerend een fantastische nieuwe lokatie hebben gevonden, midden in een prachtige tuin, omgeven door bos  en natuur. 

Deze plek biedt ons ook de mogelijkheid om de schoonheid van bomen, planten, water en lucht  te ervaren, tijdens je innerlijke Daime reis. Een absolute droomplek. Kwakende kikkers, vogels … en privacy.

De prachtige, stijlvolle ruimte beschikt over comfortabele vloerverwarming en biedt uitzicht op tuin, vijver en zelfs een rotswand met waterval.

We organiseren deze zomer (vanaf zaterdag 5 augustus) een aantal extra ceremonies  in kleine setting (minimaal 6, maximaal 10 deelnemers). Hierbij is volop ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Tijdens de ceremonie is er de mogelijkheid om in stilte naar buiten te gaan.

Naast de stilte is er passende, ingetogen muziek.

Je hebt alle ruimte om het jezelf comfortabel te maken met matras, dekens en kussens. We beginnen met voorgesprek en eindigen met nagesprek en mooi voedsel.

Kosten:  € 150,- (niet leden) € 125,- (leden).

 

Speciale tijdelijke aanbieding:

€ 100,-  (Aanmelding tot 14 juli. Vol is vol , vooruitbetaling verplicht).

De inschrijving is definitief  na aanmelding via info@reset-match.nl en overmaking op rekeningnummer NL 84 RABO 0150972059, onder vermelding Ontmoeting Met Jezelf + datum ceremonie. Ceremonie gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Data:

Vrijdag 28 juli  (aanvang 19.00 uur) Deze ceremonie wordt gegeven op de bekende lokatie Centrum Nieuwste Tijd. Nog voldoende inschrijf mogelijkheden. Deze ceremonie is verplaatst naar de nieuwe lokatie. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Zaterdag  5 augustus (aanvang 18.00 uur) Nieuwe lokatie. VOL

Zaterdag 12 augustus (aanvang 18.00 uur) Nieuw lokatie. VOL

Aanmeldingen: via info@reset-match.nl

Lokatie: Purmerend, aan de rand van het Purmerbos. Het adres en alle aanvullende informatie wordt U toegezonden.

Vragen? Bel gerust. Albert Toby (06-15909100) & Margriet Rijsenbrij (06-26448230)