Dit Hemelvaartweekend is een ideale gelegenheid voor ontmoeting en introspectie.
Ontmoeting met je Zelf
Hemelvaart-weekend
29, 30, 31 mei  en/of (!) 31 mei, 1 juni, 2 juni 2019

De schitterende hoeve Markestee in Blesdijke vormt het perfecte décor voor een extra lang weekend
rond Hemelvaartsdag .

Het Hemelvaartweekend van 2018 is net als voorgaande jaren zo goed bevallen dat we deze 5***** groepsaccomodatie opnieuw hebben geboekt, ditmaal wederom voor 5 dagen. In die periode zijn er 4(!) ceremonies.
Inschrijving geschiedt per twee ceremonies, inclusief overnachting. Voor de grootste liefhebbers  is het mogelijk aan alle 4 ceremonies deel te nemen.

De Markestee is een 5 ***** groepsaccomodatie (ANWB rating) op de grens van Friesland en Overijssel, temidden van natuurgebieden. Het is van alle gemakken voorzien en beschikt zelfs over een verwarmd buitenbad met ligstoelen. De fraaie tuinen rondom bieden behalve een grote vijver met watervogels, ook diverse uitkijkposten om rustig te genieten of te mediteren.

Het vormt daarmee het perfecte décor om de Daime onder optimale omstandigheden te beleven. Bij mooi weer kun je de Daime deels buiten ervaren, wat een extra dimensie toevoegt.

De kamers en bedden zijn allemaal van hoge kwaliteit, zodat je na afloop goed kunt uitrusten.

Uiteraard is er tijdens de ceremonies weer volop ruimte  voor muzikale inbreng en exotische instrumenten. 

"Daimends are forever"    

                                           

 


De eerste ceremonie vindt plaats op woensdagavond/nacht, vanaf  20.00 uur.  De tweede ceremonie begint op Hemelvaartdag, ‘s middags rond 16.00 uur. We zijn daarbij niet aan tijd gebonden. Na afloop zorgt onze zeer gewaardeerde sterkok Hans op donderdag en zaterdag voor een memorabele biologische maaltijd. Zelden zal eten je zo goed smaken! 

Vanaf vrijdagmiddag nemen we deels afscheid en begroeten we ook de nieuwe deelnemers. Vrijdagavond (20.00 uur) en zaterdagmiddag (16.00) zijn er opnieuw ceremonies. De zaterdagavond sluiten we weer af met een overheerlijke maaltijd. Zondagmiddag 2 juni dienen we de lokatie voor 17.00 uur schoon opgeleverd te verlaten. 

Dit zijn de verschillende opties:

(A)

Aankomst: woensdag 29 mei, welkom vanaf 17.30 uur.

Ceremonie 1: woensdagavond 29 mei 20.00.uur

Ceremonie 2: dondermiddag/avond 30 mei , 16.00 uur. 

Vertrek: vrijdag 31 mei, rond de middag. Prachtige gelegenheid om naar het nabij gelegen natuurgebied De Weerribben te gaan of een bezoek te brengen aan Giethoorn, individueel of gezamenlijk.

(B)

Aankomst: vrijdagmiddag 31 mei, vanaf 17.30 uur

Ceremonie 3: vrijdagavond 31 mei, aanvang 20.00 uur

Ceremonie 4: zaterdagmiddag 1 juni aanvang 16.00 uur

(C) Ceremonie 1 t/m 4, woensdag 29 mei t/m zondag 2 juni 2019

Vanwege de verschillende kamertypen, varieren de all-inn prijzen voor leden van €225,- (meerdere bedden op een kamer), € 245,- (semi luxe) tot € 265,- voor een luxe tweepersoonskamer of driepersoonskamer (1 x).
Vanwege de verschillende kamertypen, varieren de all-inn prijzen voor niet leden van €250,- (meerdere bedden op een kamer), € 270,- (semi luxe) tot € 295,- voor een luxe tweepersoonskamer of driepersoonskamer (1 x).

De aanmelding is definitief na overmaking van het inschrijfgeld (€ 100,=) of het volledige bedrag
van € (afhankelijk van het kamertype) op rekeningnummer NL 84 RABO 0150972059 ten name van Reset & Match, Purmerend, onder vermelding van ʻʼOntmoeting met je Zelf - Hemelvaart 2018 ʼʼ. Het inschrijfbedrag is (tot 18 april) niet retourneerbaar, wel overdraagbaar.  Vanaf 18 april 2019 is bij afmelding het gehele bedrag verschuldigd. Mocht het gekozen kamertype zijn volgeboekt, dan bieden wij de beschikbare alternatieven aan.

Kies je voor optie C, dan zijn de prijzen voor leden respectievelijk  € 425,-, € 465,-  en € 505,- p.p. , afhankelijk van het gekozen kamertype.
Kies je voor optie C, dan zijn de prijzen voor niet leden respectievelijk  € 475,-, € 520,-  en € 555,- p.p. , afhankelijk van het gekozen kamertype.

Vragen? Je kunt altijd even telefonisch contact met ons opnemen (Margriet 06-26448230).

Geen eigen vervoer? Laat het ons weten, wellicht kun je meerijden met iemand anders .

Hier vind u meer informatie over onze “Ontmoeting met Jezelf”, Daime-Ceremonies. Reset & Match organiseert prachtige ceremonies op fantastische lokaties voor geweldige mensen (jij!).

Informatie over deze prachtige accommodatie vind u hier.

U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om dit weekend gespreid te betalen.
Neem gerust contact met ons op, over de mogelijkheden.