Ontmoeting met Jezelf - Kerst Special 2018 Noord Limburg 5 dagen!

Ontmoeting met Jezelf  -  Kerst Special 2018 Noord Limburg 5 dagen!

‘’It won’t be lonely this Christmas’’

Na een zeer geslaagde 5-daagse rondom de kerstdagen in 2017.
Hebben wij voor dezelfde periode in 2018, deze schitterende accommodatie weer gehuurd!

Voor veel mensen staan de Kerstdagen in het teken van de familie.  Ontmoeting met Jezelf is eigenlijk gewoon een grote familie. Vandaar dat we jullie  de mogelijkheid bieden en uitnodigen om de Kerstdagen met elkaar door te brengen!

Niet zomaar ergens, maar in een werkelijk superfraaie groep accommodatie. We hebben de beschikking over 6 beeldschone geschakelde bungalows – voor 7 personen. Elke bungalow heeft drie  2-persoons slaapkamers met losse boxsprings, een éénpersoonskamer, 3 (grote) luxe badkamers, een moderne open haard en een uiterst sfeervolle woonkamer van maar liefst 50 m2, met lounge, leren banken en een fraaie eethoek.

De 6 bungalows geven ook toegang tot een grote gemeenschapsruimte met drie lounges en een fraaie gezamenlijke Daime ruimte. Want uiteraard houden we ook ceremonies, vier in totaal!

Er is een mooi verlichte binnenplaats met terrasverwarming  en een grote jacuzzi, en zelfs een mini-sauna voor de liefhebber. Je kunt een Kerstmarkt in de omgeving bezoeken, er op uit trekken in de prachtige natuurgebieden rondom, of een terras pakken langs de Maas.

Om het eten hoef je je deze Kerst helemaal niet te bekommeren:  Kerststerkok Hans bereidt weer twee prachtige diners na afloop van de zaterdag en dinsdag ceremonies. Op vrijdag is er soep,  zondag voor Kerst hebben we een heerlijk open buffet en eerste Kerstdag is erna afloop van de ceremonie een Kerstdiner. De all-inn deelnameprijs van deze 5(!)-daagse mini-vakantie hebben we bewust zo toegankelijk mogelijk gemaakt.  Helemaal als je ziet wat  je daarvoor aangeboden krijgt. Deelname aan twee van de vier ceremonies is al bij de basisprijs inbegrepen.  

Maar omdat er ook mensen zijn die de 1e of 2e Kerstdag ceremonies willen overslaan(bv. wegens  familiebezoek, of om van de bungalow of omgeving te genieten),  betaal je die apart – tegen gereduceerd tarief.

Vrijdagavond 21 december aankomst om 18.00 uur t/m woensdag 26 december vertrek uiterlijk 15.00 uur.

De locatie bevindt zich in Noord Limburg tussen Venlo en Roermond, in het dorp Neer.  De accommodatie heet De Braampeel  en zit vlakbij de Maas en is omgeven door natuurgebieden. Je kunt je vanaf NU aanmelden!

Tarieven:

Inbegrepen bij de prijs zijn alle maaltijden, 5-daags verblijf in een van de 6 luxe bungalows,  2 persoonskamer met 2 aparte boxsprings, of 1 persoonskamer (kleine toeslag), 2 Daime ceremonies.  

Tweepersoonskamer op de bovenverdieping met gedeelde badkamer,
€ 425,- p.p  voor leden, € 475,- p.p voor niet leden.

Éénpersoonkamer op de bovenverdieping met gedeelde badkamer,
€ 450,- voor leden, € 500,-  voor niet leden.

Luxe kamer op de begane gond met eigen badkamer,
€ 495,- p.p voor leden,  € 545,- p.p voor niet leden. 

Toeslag voor de 3e ceremonie (gereduceerd tarief) € 55,- voor leden, € 70,- voor niet leden. Wilt u ook aan de 4e ceremonie deelnemen dan betalen leden voor 2 extra ceremonies € 100,- (gereduceerd tarief) en niet leden € 130,-.

Programma:

Vrijdagmiddag 21 december welkom vanaf 18.00 uur,  1e ceremonie  om 20.00 uur.

Zaterdag 22 december om 16.00 uur 2e ceremonie. Na afloop diner.

Zondag 23 december: drumcirkel, mantra's, meditatie, intuitief schilderen, bijenwastekenen, uitwisseling Daime ervaringen, buffet en muziek.

Maandag 24 december 16.00 uur 3e ceremonie (facultatief) Kerstavond viering

Dinsdag 25 december  16.00 uur 4e ceremonie (facultatief). Na afloop kerstdiner.

Woensdag 26 december 2e kerstdag, een prachtige gelegenheid om de omgeving te verkennen. In de namiddag is er nog gelegenheid voor een gezamenlijke maaltijd.   

Indeling kamers: je kunt van te voren aangeven met wie je de kamer wilt delen, anders delen wij dat in.

Indeling bungalows: je kunt van te voren aangeven met wie je de bungalow wilt delen. Wij houden daar zoveel mogelijk rekening mee. In principe is het mogelijk om met 7 m/v voor een bungalow in te schrijven.