Trainingen

Trainingen

Binnenkort vind u in onze agenda, nieuwe data voor trainingen. Het eerste trainingsweekend was een groot succes.

Reset & Match en Nieuwste Tijd organiseren samen het ''Hemelvaartweekend 2014'', van woensdagavond 28 mei 2013 tot en met zondagmiddag 1 juni een 4-daags trainings-weekend. Dit lange weekend vindt plaats in de prachtige omgeving van Blesdijke, in de buurt van Natuurgebied de Weerribben (Overijssel). Wij hebben hier een supermooie en sfeervolle locatie gehuurd: De Markstee.

Het weekend is geheel verzorgd van aankomst tot terugreis; Alle maaltijden, koffie, thee, bedlinnen (u dient alleen zelf handdoeken mee te nemen) en deelname aan de workshops zijn bij de prijs inbegrepen. Overige dranken, zoals frisdrank, wijn of bier dient u zelf mee te nemen. Uiteraard kunt u zelf ook andere hapjes of vernaperingen van huis meenemen.

 

Alles mag, niets moet gedurende dit weekend. Genieten en ervaren zijn het hoofdmotto! Dit jaar vindt op vrijdag avond een heel bijzondere healingceremonie plaats, onder leiding van twee zeer ervaren Braziliaanse healers. Hierdoor leert u uzelf ongetwijfeld nog beter kennen, op verrassende wijze.

Natuurlijk laten wij ruimte tussen de workshops, zodat u de gelegenheid heeft de prachtige omgeving te ontdekken. Er zijn diverse  wandelroutes in de nabije omgeving.

De all-inclusiefprijs voor dit weekend bedraagt € 275,- Bij inschrijving vragen wij u € 50,- te voldoen. 

Wij streven ernaar het eten zo vers en gezond mogelijk te bereiden. Dit houdt in; veel verse groenten en fruit en ook zoveel mogelijk vegetarische maaltijden. Heeft u specifieke dieet-wensen? Geef deze aan ons door. Wij doen ons uiterste best om hier rekening mee te houden bij de bereiding van het eten.

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie; info@reset-match.nl of info@nieuwstetijd.nl

Hierbij enkele uitspraken van deelnemers van het afgelopen (2013) weekend:

"De intentie van deze dagen, die elke keer terug kwam. De vrije uurtjes tussendoor. Het ontdekken van persoonlijke kwesties. De klankhealing was echt een kadootje."

"Bedankt weer voor de heerlijke, leerzame dagen!"

"De klankhealing  was heel bijzonder, maar ook het “blindgaan”, het eten, de workshops, wandelen, kaartavond. Eigenlijk alles."

Het thema van dit weekend: "Ik Ben, Ben Ik? Durft u deze uitdaging aan?