"Je Hemel op Aarde", pijnappelklier (3e oog) activatie

"Je Hemel op Aarde", pijnappelklier (3e oog) activatie

Een gezonde pijnappelklier is in deze tijd erg belangrijk.

Onze pijnappelklier (epifyse) reageert op licht en heeft een belangrijke rol in ons dagelijks functioneren. Deze klier maakt twee hormonen aan, te weten serotonine en melatonine en Dimethyltryptamine (DMT). DMT is een stof die gekoppeld is aan ons spirituele bewustzijn en o.a. in verband wordt gebracht met BDE (bijnadoodservaringen) en dromen .
Melatonine wordt in de nacht, gedurende de slaap, losgelaten in de bloedstroom. Ook gedurende meditatie scheidt de pijnappelklier melatonine af. Serotonine is een neurotransmitter die invloed heeft op je stemming.

Het schoonmaken en schoon houden van onze pijnappelklier is belangrijk wanneer wij toegang willen krijgen of behouden tot multidimensionele waarnemingen en ervaringen.

Een ontwaakte epifyse geeft je toegang tot bewust uittreden, astraal reizen, andere dimensies ontdekken en helderziendheid.

''Wanneer wij ouder worden verkalkt en verschrompelt de pijnappelklier, o.a. door frisdrank en milieufactoren.

De pijnappelklier geldt als de sterrenpoort voor kosmische kennis. Deze kennis is eeuwenlang onderdrukt geweest en was lange tijd voorbehouden aan geheime genootschappen, mysteriescholen en hoge geestelijke leiders, waaronder van het Vaticaan.

Door een opleving van kennis over de Flower of Life (Merkabahtechnieken) en via sjamanen (o.a. door het gebruik van ayahuasca, dat een hoog DMT-gehalte heeft) is deze kennis weer toegankelijk voor de westerse wereld.

Albert Toby zal hier dieper op ingaan aan de hand van prachtig en verhelderend beeldmateriaal.

Spreekt bovenstaande je aan, geef je dan op voor deze interessante workshop. Iedereen kan aan deze workshop meedoen, er is geen kennis van het energetisch systeem hiervoor nodig.